Novi Sad
10.12.2014.
09:07 > 09:10
Privredni sud u Novom Sadu odbio je po drugi put plan reorganizacije "Dunav grupe – Agregati", nekadašnjeg "Heroja Pinkija", kao i žalbu uloženu povodom te sudske odluke. 
  • Smesno

    10.12.2014 17:33
    Smesno
    Prema njegovim rečima, preduzeće, čiji je vlasnik od 1. januara 2010. godine, zapalo je u krizu "usled pada aktivnosti građevinske industrije, a nikako zbog subjektivnih slabosti u rukovođenju".
  • ns time

    10.12.2014 14:28
    Radnike nije pomenuo jer ga ne zanimaju.Ali, radnike veoma zanima sta on radi i sa kim.Tacno je da su mnogi radnici tuzili i tuzice jer ovde svi govore kako je Srbija pravna drzava.
    On mnogima duguje i veruje kako ce proci bez problema.Sinoc su sve televizije objavile kako je protiv njega potvrdjena optuznica za organizovani kriminal oko Razvojne banke Vojvodine.Mozda mu neko omogucava da veruje kako je moguc treci UPPR?Inace, bilo bi zanimljivo da neko ode da vidi koliko radnika danas sedi u nekad dobroj firmi i sta sada rade.
  • DGA bivši

    10.12.2014 09:20
    Ma ko ovog Borovicu pita bilo šta,duguje i bogu i narodu kako ga nije sramota.Sve mu je pod hipotekom a on se ponaša kao veliki gazda.Meni jedino nije jasno kako pored tolikih optužnica za RBV on dobije posao od EPS-a da vozi ugalj za TENT vredan milione evra i to preko firme sa jednim zaposlenim valjda se zove DMB Shipping i to nije je registrovao na sebe da bi se sakrio ali koristi imovinu svih firmi koje je upropastio za taj posao.Sramota!!!!!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna